U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuws

 

December 2018

Nieuwe praktijkruimte

Ik ben helemaal blij! Mijn nieuwe praktijkruimte is een feit. Op ons erf is er een nieuwe ruimte geplaatst. De afgelopen tijd zijn we enorm druk geweest met het realiseren van mijn nieuwe ruimte. Wanden verplaatsen, verven, sauzen, behangen, een balie met wachtruimte en natuurlijk het verhuizen van al mijn spullen. Ik ben ontzettend trots zoals het geworden is.

 

Uitbreiding praktijk

Aangezien de werkzaamheden behoorlijk toegenomen zijn en ik niet meer de tijd heb om alles gedaan te krijgen, heb ik per oktober Marloes van der Weele in dienst genomen. Zij zal mij ondersteunen met o.a. de administratie en alle andere bijkomende werkzaamheden. Ook zal zij zelf in de praktijk aan het werk gaan als Multi Disciplinair Coach en magnetiseur.

 

EHBO met homeopathie

In het nieuwe jaar gaan we weer van start met de cursus EHBO met homeopathie, zowel een starterscursus als een herhaalcursus. We starten met 2 groepen voor de starterscursus. Groep 1 start in maart, groep 2 start in april. De herhaalcursus vindt plaats op 13 februari.